Blokovi, kuverte i memorandumi

Blok se najčešće koristi za vođenje bilješki ili pisanje te je stoga pogodan da se na njega otisnu osnovni podaci vaše tvrtke, logotip i slično. Može biti izrađen u standardnim veličinama: A4, A5, A6, a ovisno o vašim potebama, može se otisnuti i doraditi na način koji odgovara vama. Najčešće se lijepe u zaglavlju, perforiraju, klamaju ali uvez može biti i spiralni.

Ukoliko su dobro dizajnirani, jednostavni dokumenti kao što su koverte american (dim. 230×110 mm) zaokupljaju pažnju jednako kao i dizajn brošura ili dizajn plakata. Koverta odličnog dizajna se ističe od ostalih bijelih običnih koverti. Dodajte na koverte vaš logotip ili neki tekst kako bi poboljšali imidž vaše tvrtke. Koverte najčešće tiskamo u offset tehnici tiska u 1,2,3, full color tisku ili još više boja.

Memorandumi su poslovni dokumenti koji se koriste unutar tvrtke za izvještaje, objave, ponude, predračune, račune, odgovore na upite i slično, bilo u tiskanom ili elektroničkom obliku putem e-maila. Najčešće sadrže logotip tvrtke sa generalnim podacima kao što su adresa, telefon, fax, web stranica, e-mail i sl. te je stoga dizajn memoranduma vrlo bitan kao vjerojatno prva prezentacija vaše tvrtke. Offset je najčešća metoda tiska kojom se tiskaju memorandumi.

Za upit o cijenama molimo Vas kontaktirajte nas putem KONTAKT FORME